Marianum

Periode: 09-2007 - 06-2008
Plaats: Lichtenvoorde en Groenlo
Kernwoorden: PHP, MySQL, Active Directory, SQL-server, applicatiebeheer, werkplekbeheer, Windows XP, Windows Embedded, Windows 2003 Server, Microsoft Office, Microsoft Exchange, netwerken

In het laatste jaar van Rinze z'n MBO opleiding ICT beheer, heeft hij een half jaar stage gelopen bij RKSG Marianum / Slash21. Tijdens zijn stage heeft één van de ICT collega's afscheid genomen van het Marianum en werd Rinze gevraagd zijn positie over te nemen tot het nieuwe schooljaar zou beginnen. Uiteindelijk heeft Rinze dus een jaar gewerkt voor RKSG Marianum.

Als afstudeeropdracht heeft Rinze een helpdesksysteem in PHP en MySQL geschreven, zodat leerlingen en medewerkers melding konden maken van zaken die qua ICT niet (juist) functioneerden. De stage werd afgerond met een 8,5.

Naast de afstudeeropdracht was Rinze medeverantwoordelijk voor de beschikbaarheid, installatie en configuratie van het terminal server park, de applicaties en rechten binnen de verschillende domeinen, ondersteuning van personeel en leerlingen bij ICT gerelateerde zaken, de thin en thick clients en de aanleg van een wireless netwerk.

« Terug naar werkervaring